Szolgáltatások

Az Akácos Vendégház a Maconkai Víztározóval szemben lévő belső, csendes utcában található, ahonnan a horgásztó főbejárata sétálva pár perc alatt megközelíthető.

Szállásunk egész évben, folyamatosan nyitva áll a horgászni, kirándulni vágyó turisták előtt.Vendégházunk két részből áll: A főépületben 3 db. négyágyas szoba, két fürdőszoba, és egy felszerelt konyha-étkező szolgálja vendégeink kényelmét.Családi szobánkban kisgyermekkel érkező családok részére kiságy, etetőszék található.Szobáink tágasak, kényelmesek, igény szerint pótágyak elhelyezésére is lehetőség van. Minden szobában 52 csatornás kábel TV, internet hozzáférés a szállás egész területén biztosított.Ez a komplett családi ház nagyobb társaságoknak ideális.

A kisebb apartmanunk egy földszinti lakrész, amelyben 2 db. kétágyas szoba mini konyhával villanytűzhely, mikró, kombinált hűtőszekrény), és egy fürdőszoba lett kialakítva.
Az egyik szoba egy kis" palóc szoba" vendégeink kedvence,amelyet eredeti maconkai bútorokkal, népi használati tárgyakkal rendeztünk be.A másik szoba retró stílusú, a fiatalok nagyon szeretik.

A vendégház mellett lévő zárt parkolóban kényelmesen elhelyezhetik gépjárműveiket, 7-8 személygépkocsi elfér az udvaron. A kert parkosított, egy grillező kemence, és egy szalonna sütő-bográcsozó lett kialakítva a kerti sütögetés kedvelőinek.A mellettük épített árnyas filagória alatt kényelmesen elfogyaszthatják az ebédet.Itt nagyobb csoportok, baráti társaságok is elférnek.
Gyermekbarát szálláshely lévén- a kertben egy komplett játszótér várja a kicsiket, játszóvár, mászófal, 3 db. hinta, csúszda, és egy mérleghinta garantálja, hogy a gyermekek is jól érezzék magukat nálunk. Továbbá kerti hinta,lengő teke, csocsó szolgálja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.
A kertben lehetőség van sátrak elhelyezésére is.

Az Akácos Vendégház ideális nagyobb családoknak, baráti társaságoknak, vadászoknak, a horgászat hódolóinak, és minden turistának, akik szeretnék felfedezni ezt a csodálatos természeti adottságokkal megáldott települést, Maconkát!

Jöjjenek el hozzánk, és személyesen győződjenek meg róla, hogy Maconka valóban a " Világ közepe"!
Kapcsolat

Telefon:
+36-20-574-1505
+36-20-531-4656


E-mail:
© maconkaiakacos.hu Minden jog fenntartva.

Telefon: +36-20-574-1505
+36-20-531-4656
E-mail:
Készítette az Eyenet Kft.